Het vakantiehuis

Op een prachtig plekje in Twente aan de rand van landgoed het Singraven hebben wij een uniek vakantiehuis gerealiseerd; Vakantiehuis de Kampstede! Een oude kippenschuur is verbouwd tot een energieneutraal verblijf met een prachtig uitzicht.

U kijkt uit over de weilanden, rivier de Dinkel en de bossen.

Met veel zorg, energie en plezier hebben we de kippenschuur verbouwd met authentieke materialen.

Geschiedenis

Het vakantiehuis staat op een erf dat beschreven is sinds 1475. Tot 1800 behoorde het boerenerf bij de Commanderie Klooster Ootmarsum. Daarna kwam het in particuliere handen.

De accommodatie

Vakantiehuis de Kampstede is geschikt voor 2 tot 4 personen. Op de begane grond is een keuken uitgerust met koelkast en vriesvak, inductieplaat, combi-oven en magnetron met stoomfunctie, een eettafel en een gezellig zitje met TV met glasvezel aansluiting. Ook de badkamer met wasmeubel, wc en douchecabine bevindt zich op de begane grond. U kijkt uit over de weilanden naar een bosrand waar de ree├źn en ooievaars zich geregeld laten zien. Op een terras met tafel, stoelen en 2 ligstoelen, voorzien van een automatisch zonnescherm en een Weber BBQ kunt u optimaal genieten van de rust, ruimte en uitzicht.

Op de 1e verdieping hebben wij 2 slaapkamers gemaakt, helemaal in de sfeer van de omgeving. Beide slaapkamers zijn voorzien van 2 heerlijke boxspringbedden die zowel als 2-persoonsbed als 2 1-persoonsbedden neergezet kunnen worden.

Het vakantieverblijf bevindt zich op een eigen landgoed omsloten door het landgoed Singraven en aan de rivier de Dinkel die door het Twentse landschap kronkelt. Al jaren zijn wij bezig de oude boerderij met opstallen te verbouwen naar een prachtig erf, van alle gemakken voorzien. We hebben ervoor gekozen onze gebouwen en opstallen energie neutraal te maken. Het vakantiehuis is gasloos, en wordt verwarmd via een houtvergasser met hout uit ons eigen bos (snoeihout en bosonderhoud). We hebben zonnepanelen en heatpipes. Met water uit onze eigen waterinstallatie is de douche en wc aangesloten.

Uw fietsen kunt u veilig stallen en opladen. Uw auto kunt u naast het vakantiehuis parkeren.

Het vakantiehuis staat vrij en u heeft veel privacy.